avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Cerere inadmisibila la CEDO.......ce pot face in ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Cerere inadmisibila la CEDO.......ce pot face in continuare?

Buna ziua.
Am un dosar la CEDO Strasbourg si in urma cu putin timp am primit o scrisoare prin care am fost informata ca cererea mea a fost declarata inadmisibila pentru ca nurespect conditiile de admisibilitate prevazute la articolele 34 si 35 din Conventie.
Mai spune si ca aceasta decizie este definitiva si nu poate face obiectul niciunui recurs,nici in fata Marii Camere,nici a unui alt organism al Curtii.
Prin urmare pot face o alta cerere pe care sa o trimit si o scrisoare prin care sa justific ca aceasta cerere sa fie atasata dosarului meu?

Va rog frumos daca este cineva specializat in acest domeniu sa imi raspunda si mie la intrebare.
Va multumesc!
am epuizat cele toate caile de atac.........!
trebuie sa urmariti de ce exact a fost declarata actiunea inadmisibila.

daca a fost datorata unei scapari de'a Dvs (de exemplu, nu era semnata), atunci puteti sa mai introduceti inca o cerere. Daca a fost declarata inadmisibila pt alt motiv (de ex., nu ati epuizat toate caile de atac interne) nu mai aveti ce face.
Care sunt conditiile prevazute de conventie pe care nu le-ati indeplinit?
Adevarat a Inviat!

Conditiile nu le stiu pt ca nu sunt precizate,in scrisoare se specifica ca nu am indeplinit conditiile de admisibilitate prev. in art 34 si 35 ,insa nu spune ceva exact.Am citit Conventia ,insa daca nu stiu sigur ce as putea face?Pot trimite o scrisoare Curtii pt a-mi comunica ?

multumesc pt raspuns!
Stimată Doamnă,

Pentru a nu relua răspunsul, vă rog să aveți în vedere și cele discutate aici:

www.avocatnet.ro/content/for...

Cu stimă.

Alte discuții în legătură

Reintroducere cerere cedo constantin_g constantin_g Buna ziua si Hristos a Inviat! Vreau sa va fac cunoscut cazul meu: Dupa ce am epuizat toate caile de atac prevazute de jurisdictia romaneasca m-am adresat ... (vezi toată discuția)
Dosar respins la cedo - alte posibilitati? sorinflorentin2106 sorinflorentin2106 Buna seara, O intrebare am. Daca dosarul este respins la CEDO ce cai de recurs mai exista. Sau ce instante internationale se mai pot contacta. Multumesc ... (vezi toată discuția)
Cedo ii geo-vem geo-vem Am deschis aici ,la un moment-dat o discutie cu privire la un proces contencios ce avea 2 capete de cerere, la fond sa respins pe unul din capete cu recurs iar ... (vezi toată discuția)