Oare in ce "urbe" putem sa ne implicam,daca ne spuneti si noua cum va implicati Dumneavoastra o sa va urmam exemplu.
sistemul se bazeaza pe faptul ca suntem dezbinati si nu ne impartasim experienta.
Ba mai rau cand cineva vine cu o idee (poate nesemnificativa), altcineva ii spune ca nu se poate face nimic sau i se raspunde sarcastic...
spre exemplu, tin legatura cu persoane care au conexiuni in foarte multe asociatii de proprietari si incercam sa ne coordonam actiunile.
Un bun exemplu este pretul apei majorat cu acordul autoritatilor pe motiv de investitii.
Probabil nu sunteti din Bucuresti, asa ca probabil nu va intereseaza subiectul.
Avem cel putin 2 ONG-uri: FAPR si Liga ... nu am observat prea multe incercari de a le implica in problemele noastre.
Daca ar fii mai multi furnizori la fiecare utilitate.......
la nivel teoretic, apa rece nu poate fi oprita.
Sistemul functioneaza pentru ca suntem obisnuiti doar sa vociferam, iar cand vine vorba de a ne solicita drepturile renuntam pentru ca printre noi se gaseste cineva care ne spune ca nu are rost nici macar sa incercam ...
Sa spunem doar ca suntem in an electoral, iar regiile sunt in subordinea consiliilor locale ...
Chiar nu putem sa ii intrebam pe candidati care este pozitia lor in legatura cu problemele asociatiilor?
Nu trebuie sa ne asteptam la rezultate spectaculoase, dar daca nu facem nimic nu o sa ne rezolve nimeni problemele.
Domnule @thran
Nu e important ce am facut eu, era mai important sa ne impartasiti din experienta dvs. in relatia cu autoritatile.
Sistemul functioneaza pentru ca, anual, cand se face statistica respectarii legii transparentei constata scaderea numarului de petitii, reclamatii si sesizari.
In concluzie cetatenii sunt multumiti de alesii lor!