avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reziliere contract de munca, abuzuri in serviciu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reziliere contract de munca, abuzuri in serviciu

BUNA. AM LUCRAT CA SI CADRU MILITAR TIMP DE 5 ANI DE ZILE....SI AM AVUT UN SEF CARE IMI PURTA SAMBETELE, A INCERCAT SA MA DEA AFARA PRIN TOATE MIJLOACELE POSIBILE SI IMPOSIBILE...INCLUSIV MI-A DAT DOAR MIE PERSONAL TESTARILE ANUALE FIZICE...PSIHICE SI MILITARE. DACA A VAZUT CA NU IMI POATE DESFACE CONTRACTUL IN ACEST MOD...CAND MI-A EXPIRAT CONTRACTUL RESPECTIV LUNA IULIE ANULUI TRECUT, MI-A ZIS CA NU MAI ARE NEVOIE DE MINE SI FARA NICI UN ACT SCRIS MI-A ZIS SA PREDAU ARAMA SI TOATE CELE.
AM DISCUTAT CU UN PRIETEN DE LA JANDARMI CARE A PATIT ACELASI LUCRU DAR A ACTIONAT IN INSTANTA SI A CASTIGAT DE CEVA TIMP PROCESUL, SI CARE MI-A SPUS SA FAC SI EU LA FEL CA O SA AM MARI SANSE DE CASTIG...O SA MA REPUNA IN FUCTIE SI O SA-MI DEA SALARIILE DE ANUL TRECUT INCOACE. CE SE POATE FACE?
VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: PLAYBOY4EVER2009 , utilizator 19:18, 17 Aprilie 2012
Contestarea deciziei de incetare a raportului de munca / de serviciu se face intr-o anumita perioada de timp .....depunerea contestatiei dupa expirarea acestui termen duce la pierderea litigiului prin admiterea exceptiei prescriptiei dreptului la actiune.
ADEVARAT A INVIAT...
DECI SA INTELEG CA NU SE MAI POATE FACE NIMIC?
CARE ERA PERIOADA LIMITA DE CONTESTATIE???
SI PUTEAM SA MAI FAC CEVA DIN MOMENT CE PRELUNGIREA CONTRACTULUI E O OPTIUNE SI UN ACT UNILATERAL....?
Fiind vorba despre iulie 2011 ... termenul era de 45 de zile.
La data expirarii duratei , angajatorul putea decide prelungirea raportului de munca / de serviciu ..insa era o optiune si nu o obligatie.
DAT TOTUSI...DIN MOMENT CE AM FOST UN MILITAR MODEL....AM PARTICCIPAT LA COMPETITII MILITARE.....NU SE PUTEA FACE NIMIC?
SI TOTUSI TIND SA CRED....CA CEVA ABUZURI S-AU FACUT ..NU MAU DAT AFARA CHIAR INTR-UN MOD LEGAL..
DAR PRECUM ATI SPUS...DACA NU AM FACUT IN TERMEN DE 45 ZILE...SALUT TUTI..SAU CEVA DE GENUL.
VA MULTUMESC
Sunt multe nedreptati in sectorul bugetar ... insa la dvs , angajatorul s-a folosit de o ”chichita” , si anume ca in legislatie nu este prevazuta obligativitatea prelungirii duratei c.i.m. sau a raportului de servciciu incheiat pe durata determinta

p.s
va rog sa nu mai scrieti cu majuscule este foarte greu de citit si , apoi , este o incalcare a Regulamentului de postare in Forum.

Alte discuții în legătură

Poate fi lovit de nulitate actul eliberat de casa militara de pensii? ket2100 ket2100 Buna ziua! Am o intrebare legata de actele intocmite de casa militara de pensii. Decizia de pensionare din decembrie 2010, pe langa faptul ca este emisa de ... (vezi toată discuția)
Drept la pensie militara! sau nu.!? Guilermo Guilermo Buna ziua, as dori sa va adresez o intrebare.., in speranta ca cineva ma poate ajuta sa inteleg anumite lucruri legate de acordarea pensiei militare. Legea ... (vezi toată discuția)
Mobilizare militară în cadru necombativ, din motive de conștiință RTiberiu RTiberiu Buna ziu. Aș dori să știu de la un avocat, care este procedura pentru a anunța,consemna la Comisia aceea de Mobilizare militară, că din motive de ... (vezi toată discuția)