avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proces verbal de contraventie pentru lipsa rovinietei ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proces verbal de contraventie pentru lipsa rovinietei comunicat cu data postei depasita

am primit in cutia postala in dat de 13.04.2012 doua procese verbale de constatare a contraventiei pentru lipsa rovinietei. Problema este ca eu vreau sa achit sumele prevazute de lege , dar vreau sa ma prevalez de posibilitatea achitarii cu reducerile respective in primele 48 de ore de la avizare. Data postei de emitere este 30.03.2012, data de la destinatar este 05.04.2012. Mi-au fost puse in cutia postala pe 13.04.2012, fara nici o avizare, sau insemn care sa-mi permita justificarea pentru intarzierea platii. Practic azi(17.04.2012) este prima zi cand as putea plati. M-a gandesc sa achit totul ca si cum m-as incadra in cele 48 de ore . Este corect ?
Verificati data de pe PV de indeplinire a procedurilor de comunicare a PV de constatare a contraventiei,de acolo trebuie sa calculati termenul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovigneta primita in cutia postala dupa 3 luni NEWIROLF NEWIROLF Acum cateva zile am gasit in cutia postala o amenda pt lipsa rovigneta. Contraventia e din 14.10.2011, data pv este 30.03.2012, iar data de pe plic este ... (vezi toată discuția)
Amenda in 48 ore ContSters292683 ContSters292683 Buna seara! Am circulat cu transportul in comun in Ploiesti iar controlorul mi-a facut Proces verbal de contraventie eu refuzand sa il semnez, fara vreo ... (vezi toată discuția)
Amenda achitata cu mandat postal marap marap Buna ziua tuturor! Am primit pe societate o amenda de la Garda de Mediu, procesul verbal l-am primit prin posta in 17.04.2012. In PV s-a specificat cuantumul ... (vezi toată discuția)