avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatia de conducere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatia de conducere

Buna ziua.
As dori si eu sa stiu, conform legislatiei in vigoare, se mai acorda indemnizatia de conducere?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:33, 17 Aprilie 2012
Acordarea acestei indemnizatii de conducere, pentru sectorul privat, se poate stipula in ccm aplicabil angajatorului sau in reg.intern al acestuia...
Trebuia sa fac precizarea ca ma intereseaza pentru sectorul bugetar, pentru o functie de sef birou.
Va multumesc inca o data.
Din cate cunosc, sporurile si indemnziatiile acordate in sectorul bugetar au fost introduse in salariu .. daca o persoana ocupa temporar o functie de conducere, atunci pentru perioada respectiva - maxim 1 an -, persoana beneficiază de drepturile salariale aferente funcţiei de conducere respective.
Am inteles ce vreti sa spuneti, dar daca incadrarea pe functie de sef birou a fost facuta acum un an, fara acordarea acestei indemnizatii, exista posibilitatea acordarii acesteia, macar acum? Si daca da, conform carui act normativ?
Sectorul bugetar are reglementata salarizare prin mai multe acte normative ... Legea cadru este 284/2010 .... despre ce domeniu de activitate este vorba?

Alte discuții în legătură

Diminuarea cu 25% in vederea restabilirii echilibrului bugetar ana-lili ana-lili Considerati ca al 13-lea salar pentru 2009, acordat in luna iulie 2010, intra sub incidenta leg.118/2010. Se aplica reducerea de 25% si la acesta? (vezi toată discuția)
Sume compensatorii stelianarotaru stelianarotaru mai putem discuta in 2012 de existenta in statul de salarii la institutii publice a sumelor compensatorii tranzitorii (fostele sporuri care nu mai erau ... (vezi toată discuția)
Salarizarea funcþionarilor publici în anul 2012 ContSters278216 ContSters278216 In conformitate cu Legea nr. 285/2010 art. 14 am beneficiat de cumularea stimulentelor in salarul brut pentru anul 2011 . Pentru anul 2012 mai beneficiez de ... (vezi toată discuția)