avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Pperioada in care se poate incheia un proces verbal de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Pperioada in care se poate incheia un proces verbal de contraventie

- din legile studiate nu am gasit termenul in care se poate incheia un proces-verbal de constatare a unei contraventii dupa "constatarea" faptei;
- totusi incheierea lui dupa 5 luni si 27 de zile contravine principiilor aplicarii Legii in general care se doreste a fi echitabila si imediata;
- in acest caz functionarul nu poate fi acuzat de neideplinirea sarcinilor de serviciu si favorizarea contravenientului?

Alte discuții în legătură

Amenda lipsa rovigneta - termene de prescriptie karina0910 karina0910 am primit la data de 1 noiembrie o amenda lipsa rovigneta din data de 27 aprilie.Am inteles ca amenda se prescrie dupa 6 luni.Pe 4 nov. cand am ajuns acasa,am ... (vezi toată discuția)
Intocmire pv constatare contraventie la o data ulterioara liviu_co liviu_co Dau exemplul meu: - contraventie simpla savarsita in 12.12.2014 (parcare fara plata). - Intocmire PV constatator si stabilire sanctiune in 07.04.2015. PV ... (vezi toată discuția)
Amenda circulatie Segarceanu Segarceanu Va rog sa-mi spuneti care sunt termenele legale de intocmire si de comunicare a procesului verbal de constatare a abaterilor de la legea circulatiei pe ... (vezi toată discuția)