avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cum pot intra in legalitate in cazul unei constructii ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cum pot intra in legalitate in cazul unei constructii fara autorizatie?

Cum pot intra in legalitate cu o constructie de 40 mp facuta pe domeniul privat de tatal meu ,decedat intre timp,stiind urmatoarele ; constructia a fost ridicata dupa ce mi-a facut contract de vinzare cumparare pe terenul respectiv,eu fiind plecat din tara.Singurul act este o declaratie notariala a vecinului care permite ridicarea constructiei pe hotar.M-am interesat la primarie si mi-au zis ca nu se aproba emiterea aut de constr pe motiv de depasire a suprafetei construite.Nu stiu cum sa procedez pt ca as vrea sa vand tot si nu pot din aceasta cauza.Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Constructie fara autorizatie vadicomet vadicomet Cum pot intra in legalitate cu o constructie de 40 mp facuta pe domeniul privat de tatal meu ,decedat intre timp,stiind urmatoarele ; constructia a fost ... (vezi toată discuția)
Constructie fara autorizatie vadicomet vadicomet Cum pot intra in legalitate cu o constructie de 40 mp facuta pe domeniul privat de tatal meu ,decedat intre timp,stiind urmatoarele ; constructia a fost ... (vezi toată discuția)
Art. 31, din legea 50/1991 amri amri am mai scris pe forum ca am o vecina care si a facut casa pe hat cu ferestrele in curtea mea... eu asa am cumparat casa acum 2 ani, in fine, dupa 2 ani in ... (vezi toată discuția)