avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Psi Ssm
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Psi Ssm

Buna seara,se poate sa ma ajute cineva?am doua intrebari.
- In fisa de instruire colectiva privind securitatea şi sănătatea în muncă(anexa 12 la normele metodologice)ce trebuie scris?ce masuri de siguranta?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: inspectorSSM , utilizator 23:22, 17 Aprilie 2012
ART. 82 alin. (2) din NM aplicare L 319/2006 aprobate prin HG 1425/2006 cu modificari si completari ulterioare
(2) Pentru lucrătorii din întreprinderi şi/sau unităţi din exterior care desfăşoară activităţi pe bază de contract de prestări de servicii, angajatorul beneficiar al serviciilor va asigura instruirea lucrătorilor respectivi privind activităţile specifice întreprinderii şi/sau unităţii respective, riscurile pentru securitatea şi sănătatea lor, precum şi măsurile şi activităţile de prevenire şi protecţie la nivelul întreprinderii şi/sau unităţii, în general.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prstator servicii - instructaj ssm si psi? RoloTomassi RoloTomassi Buna ziua, in cazul in care 2 lucratori de la o companie partenera presteaza niste servicii (prelucrare informatica a datelor) la sediul nostru, suntem ... (vezi toată discuția)
Ssm - microintreprindere 1 angajat cu punct de lucru la client Marius_Bogdan Marius_Bogdan Buna ziua, Am deschis de curand o microintreprindere (fara punct de lucru) unde eu sunt si angajat (singurul) si administrator, iar activitatea se desfasoara ... (vezi toată discuția)
Conventie ssm dorintabirta dorintabirta Bună ziua, În situația în care compania contractează o firmă pentru executia unor lucrări și s-a semnat convenție SSM cu această firmă, iar firma ... (vezi toată discuția)