avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii DECLARATII FISCALE
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

DECLARATII FISCALE

cand se declara somajul pentru drepturi salariale castigate in instanta pentru anul 2008 dar platite in 2011?
Eu le-am declarat la momentul platii iar cei de la somaj insista pentru declaratie rectificativa.
Daca poate cineva sa-mi raspunsda multumesc frumos


Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 21:50, 29 Aprilie 2012
In mod normal ar trebui depuse declaratii rectificative, state de plata rectificative,etc. Acest lucru impune si corectarea bilantului pentru anul 2008, chiar si pentru anii urmatori, modificari in carnetul de munca, in Revisal.
multumesc pentru raspuns
@LIVIU NISTEA
Nu se paote face rectificare la bilantul contabil.

@SIIA
Corectarea erorilor aferente exercitiului financiar curent se efectueaza pe seama contului de profit si pierdere.
Corectarea erorilor semnificative aferente exercitiilor financiare precedente se efectueaza pe seama rezultatului reportat.
Corectarea erorilor nesemnificative aferente exercitiilor financiare precedente se efectueaza pe seama rezultatului reportat sau se pot efectua pe seama contului de profit si pierdere.
Corectiile (cheltuielile) le inregistrati in cont 1174 - rezultatul reportat din corectarea erorilor contabile si faceti rectificativa la declaratia 101 pentru fiecare an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reglare impozit pe profit anul 2016 ionela11 ionela11 Buna ziua, Am o problema...contabila care a fost inaintea mea a lasat o diferenta la impozitul pe profit pe anul 2016 nerezolvata...si imi apare in balanta ... (vezi toată discuția)
Storno cheltuiala simoponea simoponea Buna ziua! AM o cheltuiala de 5000 ron din 2011 pe care trebuie sa o stornez in 2013. Contul de cheltuiala este 0 in 2013, o inreg pe 1174? Si modific 101? (vezi toată discuția)
Conturile 117 si 471 Enea Petra Enea Petra In anul 2008, s-a inregistrat in contul 471 o suma X, dar se regaseste si in prezent in balanta, contul 471 nefiind inchis. Se poate inregistra in anul 2012, ... (vezi toată discuția)