avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... remuneratie contabil asociatie locala
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

remuneratie contabil asociatie locala

Buna ziua. Am si eu o nelamurire daca ma puteti ajuta. Lucrez intr-o institutie publica in categoria personal contractual. De curand am fost numita contabil al unei asociatii locale, a crescatorilor de animale. Vreau sa va intreb cum pot fi platita in cadrul asociatiei pentru munca mea prestata acolo, daca e legala plata mea, daca exista vreo limita a cuantumului acesteia si daca trebuie sa inchei vreun contract de munca cu doua ore, de ex. pentru a putea fi justificat statul de plata. Mentionez ca momentan fondurile asociatiei provin din subventii de la stat (prin APIA). Presedintele asociatiei are dreptul la vreun salariu in cadrul acesteia? Va rog sa ma ajutati cu un articol din lege in problema mea.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Concesiune terenuri Franken Franken Va salut ! Suntem o institutie publica, mai exact primarie, iar prin Ordinul 541/2010 ni se recomanda sa concesionam pasunea comunala, care face parte din ... (vezi toată discuția)
Asociatie crescatori de animale miamariaa96 miamariaa96 Buna seara! Sunt membru al unei asociatii de crescatori de animale, respectiv bovine si ovine. As dori sa stiu care imi sunt drepturile de membru al acestei ... (vezi toată discuția)
Plata zile munca membrii asociati Daniel_1970 Daniel_1970 Buna ziua, Cum se poate face plata membrilor asociati intr-o asociatie a crescatorilor de animale? Ce trebuie sa contina statul de plata tinand cont ca ... (vezi toată discuția)