avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Asociatie crescatori de animale
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Asociatie crescatori de animale

Buna seara! Sunt membru al unei asociatii de crescatori de animale, respectiv bovine si ovine. As dori sa stiu care imi sunt drepturile de membru al acestei asociatii si cum este posibil sa aflu informatii despre subventiile primite deoarece marea majoritate a membrilor nu stim absolut nimic. Ba, mai mult decat atat , am inteles ca se primesc si bani pt fiecare bovina sau ovina aflata la pasunat pe terenul asociatiei. Nu am primit absolut nimic, ba, mai mult decat atat , mi s-a cerut taxa sau o zi de munca la stana asociatiei . Din neglijenta celor care au avut grija de animale , vaca mea nu a fost gestanta anul trecut, motiv pentru care , am mai platit inca o suma de bani celor care au avut grija de ea. As dori sa stiu cui ar trebui sa ma adresez pt a lamuri aceste lucruri? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: angy_neagu , utilizator 16:23, 4 Martie 2014
Trebuie sa le solicitati celor din conducerea asociatiei statutul si celelalte acte interne la care aveti dreptul sa aveti acces neingradit.
Subventia o primeste asociatia nu membrii ei. Cu acesti bani asociatia trebuie sa intretina terenul. Celelalte taxe se stabilesc in interiorul asociatiei, cu votul majoritatii membrilor.
Daca sunteti membru al unei asociatii de crescator ide animale atunci trebuie sa aveti un statut in care sunt trecute obligatile si drepturile membrilor. Trebuie sa va adresati celui care este presedintele asociatiei sau secretarului.

Despre subventii va puteti adresa la sediul judetean al APIA sau Directia agricola judeteana.

Stiri despre subventii
[ link extern ]
[ link extern ]

Va multumesc!
Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati si pe mine. La o asociatie a crescatorilor de animale nonprofit, daca in toamna anului 2013 am avut zilieri, i-am platit, am facut si registrul zilieri. Dar problema este ca am aflat ca trebuie sa achit 16% la stat. Imi puteti spune va rog, cum ar trebui sa procedez, sa merg la finante si sa achit, ce ar trebui sa le spun sa nu primesc vreo amenda. Pot sa achit din urma?

Va multumesc tare mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme grave cu subventia pe pasunat a unei comunitati bil63 bil63 Buna ziua. Am sa incerc sa fiu cat mai succinct in problema noastra. In anul 2003 in localitatea noastra a luat fiinta o filiala a asociatie a crescatorilor ... (vezi toată discuția)
Infintare asociatie de ovine si bovine Ionut-Clonta Ionut-Clonta Ma intereseaza sa aflu care sunt costurile de infintarea a unei asociati, tinand cont ca actele voi umbla eu personal sa le fac doar actul constitutiv si ... (vezi toată discuția)
Subventia pe cap de animal la specia bovina dragomirgeorgescu dragomirgeorgescu Buna ziua, sunt presedinta unei asociatii profesionale de crestere a animalelor infiintata in anul 2003.Am in asociatie 150 capete bovine adulte ... (vezi toată discuția)