avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1600 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Subventia pe cap de animal la specia bovina
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Subventia pe cap de animal la specia bovina

Buna ziua,
sunt presedinta unei asociatii profesionale de crestere a animalelor infiintata in anul 2003.Am in asociatie 150 capete bovine adulte inscrise in RNE, ale crescatorilor de animale care detin un cap sau doua capete de bovina adulta si nu pot beneficia de subventia pe cap de animal.De ce nu li se acorda si lor prin asociatie aceasta subventie pe cap de animal? Banii din subventia pe pasune concret care este destinatia lor in afara ingrijirii pasunilor ?

Alte discuții în legătură

Probleme grave cu subventia pe pasunat a unei comunitati bil63 bil63 Buna ziua. Am sa incerc sa fiu cat mai succinct in problema noastra. In anul 2003 in localitatea noastra a luat fiinta o filiala a asociatie a crescatorilor ... (vezi toată discuția)
Infiintarea unei asociatii a crescatorilor de bovine georgi_k95 georgi_k95 buna seara.sunt un crescator de bovine si totodata ma ocup cu adunarea acestora pe timp de vara a intregii comuni.vrem sa concesionam izlazul comunei ... (vezi toată discuția)
Licitatie pasune GuiPaulaPaul GuiPaulaPaul Va rog sa ma ajutati: - pana in anul 2015 Asoc Crescatorilor de Bovine din comuna noastra beneficia de subventia pe pasunea comunala, iar noi crescatorii de ... (vezi toată discuția)