avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto

Vreau sa recuperez taxa auto pentru 3 masini inmatriculate pe firma inainte de 1 ian 2012 iar una dupa. Am nevoie de un avocat din Cluj-Napoca care sa intocmeasca documentele si o oferta de pret.
Astept raspuns.

Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 23:37, 18 Aprilie 2012
trebuie sa sunati un avocat.
el nu are voie sa va contacteze
Tocmai asta e problema ca nu cunosc avocatul caruia sa ma adresez,am nevoie de un avocat care se ocupa de aceaste probleme
alegeti si contactati prin mesaj privat :
www.avocatnet.ro/content/con...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto Amrinela Amrinela Vreau sa recuperez taxa auto pentru 3 masini inmatriculate pe firma inainte de 1 ian 2012 iar una dupa. Am nevoie de un avocat din Cluj-Napoca care sa ... (vezi toată discuția)
Avocat care se pricepe la fiscalitate - cluj hestiax hestiax Am nevoie de un avocat din Cluj care se pricepe la fiscalitate (mai ales firme offshore). Vreau sa vin la o consultanta sa vad ce optiuni am. Va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)
Avocat divort cluj geyercj geyercj Buna ziua! Caut un avocat foarte bun pe divort, din Cluj-Napoca. Va rog sa ma contactati aici in prima instanta. Va multumesc! (vezi toată discuția)