avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale punct de lucru - depozitare marfa
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

punct de lucru - depozitare marfa

buna ziua,

pentru deschiderea unui punct de lucru, am intocmit hotarea aga cu doua coduri caen:
1. CAEN 4671 – comert cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi si gazosi si al produselor derivate
2. CAEN 5210 – depozitari

pentru a tine marfa legal in depozit, este suficient numai primul cod caen sau si cel referitor la depozitare???
contabila este de parere ca daca nu se obtine venit din activitatea de depozitare, nu trebui declarat al doilea caen

mentionez ca depozitul este inchiriat
Cel mai recent răspuns: CLASOR CONSULT , Consilier juridic 21:28, 3 Decembrie 2008
Nu ar fi rau sa le aveti pe amandoua ... Taxele catre ONRC sunt in mare aceleasi si daca adauga-ti un singur cod CAEN si daca le adauga-ti pe amandoua...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen + conditie administrator SfetcuArabela SfetcuArabela Buna ziua, Incerc sa identific un cod caen pt. achizitia si vanzarea de ulei auto si nu reusesc. Ca sa fiu mai exacta doresc sa infiintez un SRL cu obiect ... (vezi toată discuția)
Cod caen lumifatu lumifatu Lucrez intr-o companie care comercializeaza produse petroliere (carburanti, uleiuri, benzinarii, etc.) Spuneti-mi va rog care este codul CAEN aferent acestei ... (vezi toată discuția)
Cod caen 5210-depozitari siempreska siempreska Buna!Am vazut ca mai exista pe forum o intrebare asemanatoarea cu a mea, dar nu am reusit sa ma lamuresc asa ca as dori sa reiau discutia...este vorba despre o ... (vezi toată discuția)