avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cat timp dureaza trimiterea unei hotarii acasa de la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cat timp dureaza trimiterea unei hotarii acasa de la Tribunalul Iasi?

cat timp dureaza trimiterea unei hotarii acasa de la Tribunalul Iasi?
precizez ca este vorba de un recurs, partaj succesoral, si pe data de 24 noiembrie, a fost ultimul termen si a ramas in pronuntare. Si daca se poate face ceva sa scurtez timpul de asteptare. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:39, 3 Decembrie 2008
hotararile din recurs nu se comunica. asteptati 30 de zile sa o redacteze si apoi mergeti la instanta si cereti o copie a hotararii.
O sa mergeti la prima instanta pt legalizare.

Pana atunci faceti o cerere pt urgentarea redactarii hotararii.Termenul este de 30 de zile de la pronuntare.
va multumesc ...si rog sa ma mai lamuriti...
deci din cele spuse de dumneavoastra inteleg ca nu o sa primesc prin posta nici o hotarare???
mai mult trebuie sa merg eu ,...dar unde sa merg? la tribunal?
si a doua intrebare pot face eu personal cererea de urgentare?
Cererea de redactare a hotararii o depuneti instanta de recurs.O puteti face personal.
Daca prindeti dosarul la arhiva puteti face xerox la aceeasi instanta.
Daca nu veti mai gasi dosarul, veti merge la prima instanta.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motivarea deciziei pronuntata in recurs de catre iccj. timp ContSters40598 ContSters40598 Rog pe cei care au avut recent dosare la ICCJ, sectia penala, sa imi spuna ca perioada de timp, cat dureaza motivarea unei decizii pronuntata de preainalta ... (vezi toată discuția)
Cat timp mai trebuie sa astept pt ca judecatorul sa dea motivatiile deciziei luate? okdaniok okdaniok La un proces civil,Curtea de apel a dat decizia civilă in data de 07.10.2012. Intrebarea mea este: cat timp mai trebuie sa astept pt. ca judecatorul sa dea ... (vezi toată discuția)
In cat timp se face pronuntarea actului dupa un proces? daniela andor daniela andor buna!am avut un proces cu custodia copilului,am castigat procesul si vreau sa ma ajutati sa imi spuneti in cat timp dupa incheierea procesului voi primi ... (vezi toată discuția)