Sunt P.F.A si sunt si angajat cu contract de munca pe perioada nedetrminata la o societate care imi retine si vireaza toate contributiile catre stat. Activitatea ca P.F.A. o desfasor ocazional..
Persoanele fizice autorizate (PFA) care au si carte de munca sunt scutite de la plata contributiilor sociale, potrivit noii legi a pensiilor articolul 11 din aceasta lege acorda la alineatul 4 scutire pentru PFA care au si carte de munca.
Va rog dacă stie cineva dacă persoanele fizice autorizate care realizează venituri ocazional şi sunt angajate cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată sunt scutite de la plata contribuţiilor la sănatate?
Pfa plata cas
AdinaElenaC
Sunt PFA si pe anul 2012 am realizat un venit de 1200 lei pentru care am primit de la CAS ca trebuie sa platesc 950 de lei. Este corect pentru un venit asa mic ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.