avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Indicatoare rutiere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Indicatoare rutiere

In zona de actiune a indicatorului '' DEPASIRE INTERZISA AUTOVEHICULELOR DESTINATE TRANSPORTULUI DE MARFURI'' acestora li se interzice sa depaseasca; A- orice vehicul ; B- vehicule fara motor + mopede ; C -vehicule fara motor,mopede,motociclete fara atas.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------PS.sunt in domeniu si doresc un raspuns de profesionist (nu o parere) cu articol de lege(daca se poate)
Pun intrebarea deoarece unele persoane ,autori de carti in domeniu, de site-uri,interpreteaza in mod diferit in general codul rutier , cat si indicatorul in speta. ( unii sustin varianta A,altii B altii C.) Din cate stiu ,codul rutier este o lege nu o biblie.

Alte discuții în legătură

Pentru masina electrica trebuie permis de conducere? marinescu112233 marinescu112233 pentru masina electrica trebuie permis de conducere sau daca nu atunci ce trebuie sa poti circula (vezi toată discuția)
Accident moto nelutu1988 nelutu1988 Buna ziua, Ieri 09.10.2016, am avut un accident de motocicleta soldat cu vatamarea mea corporala si daune materiale in proportie de 90% + ramanerea mea in ... (vezi toată discuția)
Circulatia cu bicicleta reluqqqqq reluqqqqq buna ziua am si eu o intrebare: in legatura cu circulatia bicicletelor pe drumuri publice exista cumva o anumita legislatie? Deoarece am inteles ca dacanu ... (vezi toată discuția)