avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice TELEFONIE FIXA
Discuție deschisă în Achiziţii publice

TELEFONIE FIXA

Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Lucrez intr-o institutie publica care are un contract cu Romtelecom pe 2 ani (atribuit direct), valoarea acestuia acum la finalul celor 2 ani este de 14 500 Euro.
Cum sa procedez in continuare...sa merg cu el mai departe sau sa organizez o procedura de achizitie ??? Care e durata maxima pe care pot incheia contractul?? pot pe 5 ani?

Alte discuții în legătură

Act aditional seby_red_dogg seby_red_dogg Va rog sa ma ajutati intr-o problema...Din cauza bugetului, contractele la achizitii au fost facute pe o perioada de doar 3 luni si au expirat la sf lunii ... (vezi toată discuția)
Exceptii ordonanta 34/2006 Ramona24 Ramona24 Buna ziua. Institutie publica trebuie sa cazeze pe o perioada de mai lunga de timp un grup de persoane.Din cate stiu serviciile de cazare sunt exceptate de ... (vezi toată discuția)
Contracte incredintare directa adinutza.2008 adinutza.2008 pot incheia mai multe contracte prin incredintare directa (asta sa fiu scutita de organizarea unei licitatii) dar care toate formeaza un tot, adica o lucrare? ... (vezi toată discuția)