De acum 2 saptamani primesc mesaje de amenintare de la un domn si de la o doamna(sot si sotie), in care mi se cere sa incetez sa-i mai sun si sa-i mai deranjez cu mesajele! Mentionez ca nu i-am sunat pe acestia, si nici deranjat vreodata! Se pare ca acestia sunt sunati si li se dau mesaje, dupa alte numere de telefon de catre o persoana care se da drept mine! Dna. respectiva stie amanunte despre familia mea, pe care deasemenea a terorizat-o cu telefoanele, amanunte pe care le foloseste ca amenintari la adresa mea si a familiei mele. As dori sa stiu, daca, cei de la politie pot afla despre acel numar de telefon(cartela sim) , dupa care au fost trimise mesajele si telefoanele in numele meu, al cui apartine sau poate a apartinut, ori locatia de unde au fost trimise mesaje si telefoanele???Astfel dovedindu-mi nevinovatia! Si eu, pentru o solutionare imediata, cui trebuie sa ma adresez? POLITIEI SAU PARCHETULUI?
cei de la politie pot afla despre acel numar de telefon(cartela sim) , dupa care au fost trimise mesajele si telefoanele in numele meu, al cui apartine sau poate a apartinut, ori locatia de unde au fost trimise mesaje si telefoanele???
Poate fi vorba de o simpla confuzie.
Politia poate afla doar daca este vorba de o infractiune si daca mesajele nu se trimit dupa o cartela a carui utilizator nu poate fi identificat.
Apel cu numar ascuns
ramada
De vreo 5 luni de zile primesc apeluri cu numar ascuns pe telefonul meu. Nu am reusit sa-l prind niciodata pentru ca nu suna mult. Nu m-a injurat niciodata, nu ... (vezi toată discuția)