avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... amenintari si hartuire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

amenintari si hartuire

De acum 2 saptamani primesc mesaje de amenintare de la un domn si de la o doamna(sot si sotie), in care mi se cere sa incetez sa-i mai sun si sa-i mai deranjez cu mesajele! Mentionez ca nu i-am sunat pe acestia, si nici deranjat vreodata! Se pare ca acestia sunt sunati si li se dau mesaje, dupa alte numere de telefon de catre o persoana care se da drept mine! Dna. respectiva stie amanunte despre familia mea, pe care deasemenea a terorizat-o cu telefoanele, amanunte pe care le foloseste ca amenintari la adresa mea si a familiei mele. As dori sa stiu, daca, cei de la politie pot afla despre acel numar de telefon(cartela sim) , dupa care au fost trimise mesajele si telefoanele in numele meu, al cui apartine sau poate a apartinut, ori locatia de unde au fost trimise mesaje si telefoanele???Astfel dovedindu-mi nevinovatia! Si eu, pentru o solutionare imediata, cui trebuie sa ma adresez? POLITIEI SAU PARCHETULUI?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:24, 19 Aprilie 2012
Va puteti adresa atat parchetului cat si politiei , ambele avand competenta de a plangeri penale.
cei de la politie pot afla despre acel numar de telefon(cartela sim) , dupa care au fost trimise mesajele si telefoanele in numele meu, al cui apartine sau poate a apartinut, ori locatia de unde au fost trimise mesaje si telefoanele???

Poate fi vorba de o simpla confuzie.
Politia poate afla doar daca este vorba de o infractiune si daca mesajele nu se trimit dupa o cartela a carui utilizator nu poate fi identificat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit un mesaj pe telefon de la magazinul orange piata nicolae ... Florin Donu Florin Donu Am primit un mesaj pe telefon de la magazinul Orange piata Nicolae Grigorescu precum mi-a expirat contractul de abonament Orange. în data de: 21.06.2023 m-am ... (vezi toată discuția)
Apeluri telefonice de la un necunoscut lilianahristova lilianahristova Buna ziua,ma confrunt cu o situatie destul de neplacuta pentru mine si familia mea si as vrea sa aflu ce as putea face.Un individ suna incontinu,zi-noapte...., ... (vezi toată discuția)
Apel cu numar ascuns ramada ramada De vreo 5 luni de zile primesc apeluri cu numar ascuns pe telefonul meu. Nu am reusit sa-l prind niciodata pentru ca nu suna mult. Nu m-a injurat niciodata, nu ... (vezi toată discuția)