avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Bibliografie pentru INM
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Bibliografie pentru INM

Stie cineva care este bibliografia dupa care trebuie sa invatam pentru admiterea la INM?

>Stie cineva care este bibliografia dupa care trebuie sa invatam pentru admiterea la INM?

>Stie cineva care este bibliografia dupa care trebuie sa invatam pentru admiterea la INM?

Nu se mai da edmitere in 2004 pentru ca deja s-a dat ... Numai la anul viitor ... dar o vei gasi pe siteul Ministerului Justitiei sau al INM
>
>
>>Stie cineva care este bibliografia dupa care trebuie sa invatam pentru admiterea la INM?

Pe siteul INM gasesti doar tematica. M-ar interesa si pe mine bibliografia.

Alte discuții în legătură

Manuale recomandate admitere magistratura lyl02 lyl02 Este vorba despre admniterea in magistratura a a candidatilor care au o vechime de 5 ani, nu de admiterea la INM. Va rog sa-mi recomandati manuale, ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 20011 iuliacrissy iuliacrissy Buna ziua! As avea nevoie de niste informatii privind examenul de admitere in INM(Magsitaratura).Eu sunt din Cluj si am inteles ca difera un pic ceea ce cere ... (vezi toată discuția)