avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Schimbarea incadrarii juridice
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Schimbarea incadrarii juridice

Buna ziua ,as dori sa va adresez urmatoarea intrebare / de 2 ani si o luna sunt urmarit penal pentru trafic de persoane si constituire de grup organizat am avut interdictia de a nu parasi tara pe toata aceasta perioada .Acum am aflat ca procurorul vrea sa imi schimbe incadrarea juridica ,Ce ar putea sa-mi impute mai rau de atat ?
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 18:58, 24 Aprilie 2012
Pentru a se putea exprima o parere ar trebui studiat dosarul de avocat.
Poate sa fie vorba de minori.
nu este vorba de nici un minor de nici o femeie este vorba de o firma de selectie si plasare a fortei de munca in strainatate .Toti oamenii trimisi au avut contracte de munca ,contracte de mediere au fost inregistrati in contabilitate declarati la itm am lucrat suta la suta legal ,dar cum se stie munca cu omul este foarte dificila si oricat ai vrea nu ii poti multumi pe toti
V-am spus ca este foarte greu de ghicit in acest caz.
Poate ca se va face incadrarea juridica pe asociere in vederea comiterii de infractiuni.
Ati vazut ce a patit Boldea de la Galati.
Schimbarea incadrarii judicice nu impune neaparat agravarea situatiei. Luati-va avocat pt a vedea despre ce este vorba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Circumstantele atenuante miticutza1 miticutza1 intrebare...circumstantele atenuante schimba sau pot schimba incadrarea juridica a faptei?sau nu schimba incadrarea juridica a faptei? (vezi toată discuția)
Buna ziua! la calculul termenelor de prescriptie a raspunderii ... Mihail Adrian Mihail Adrian Buna ziua! La calculul termenelor de prescriptie a raspunderii penale se iau in calcul limitele pedepsei majorate ca urmare a unei circumstante ... (vezi toată discuția)
Mediere la talharie Alexandra9900 Alexandra9900 Buna ziua. Prietenul meu a fost incadrat la o talharie calificata( doar intrand peste un om in casa , i a luat 200 de lei si celalalt inculpat, a amenintat ... (vezi toată discuția)