avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cum pot depune cererea de recuperare a CASS fara a ma ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cum pot depune cererea de recuperare a CASS fara a ma prezenta la Tribunal?

Buna ziua,

Tinand cont ca sufar de poliartroza, ca boala este foarte avansata - sper sa ma repare cumva o protezare completa de genunchi pentru ambele picioare - si nu pot sta in picioare si nu ma pot deplasa, cum pot depune cererea de recuperare a celor 5,5% retinuti din pensia care depaseste 740 lei fara a ma prezenta la Tribunal?
Se poate cumva prin posta? As ruga chiar postarita cand vine cu pensia sa ma ajute.

Multumesc anticipat pentru raspuns.

O zi buna si un weekend minunat!

Liliana
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:22, 21 Aprilie 2012
O puneti prin posta, cu confirmare de primire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie invaliditate Heather Heather Bună ziua, am 57 de ani, sunt încă salariată cu contract permanent de muncă, sufăr de gonartroză bilaterală cu afectarea capacității de mers-de ... (vezi toată discuția)
Dosar respins pensie handicap Gabisandu1 Gabisandu1 Buna ziua. Mama mea are 55 de ani si este pensionata. A fost operata/protezata la ambele solduri. Medicul care a operat-o a indrumat-o sa aplice pentru pensie ... (vezi toată discuția)
Retinerea cass din intreaga pensie a fost declarata neconstitutionala N.BELLU N.BELLU Am inteles ca exista hotarari ale CURTII CONSTITUTIONALE de aplicare a impozitarii cu 5,5% doar pt. valoarea pensiei care depaseste 740 lei. Pt. ca fiecare ... (vezi toată discuția)