avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1203 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... legislatie noua
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

legislatie noua

salut...puteti sa-mi spuneti daca s-a publicat actul normativ care include si problema indemnizatiei de crestere a copilului de pana la 2 ani? marirea indemnizatiei ajungand la 85% din venitul mamei pe ultimele 12 luni? daca s-a publicat unde o gasesc?multumesc
Cel mai recent răspuns: Ramona24 , utilizator 13:40, 5 Decembrie 2008
Ramona24 a scris:

salut...puteti sa-mi spuneti daca s-a publicat actul normativ care include si problema indemnizatiei de crestere a copilului de pana la 2 ani? marirea indemnizatiei ajungand la 85% din venitul mamei pe ultimele 12 luni? daca s-a publicat unde o gasesc?multumesc

Legea nr. 257/2008 pentru modificarea alin. (1) al art. 1 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 148/2005 privind sustinerea familiei in vederea cresterii copilului afost publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 746 din 04/11/2008 .
Legea o puteti gasi aici :
[ link extern ]
multumesc =D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pt cresterea copilului Ramona24 Ramona24 Salut a aparut noul act normativ privind indemnizatia pt cresterea copilului?Vreau sa ma documentez! Daca da va rog sa mi spuneti unde il ... (vezi toată discuția)
Lege indemnizatie copil giulean giulean Buna seara imi puteti nominaliza va rog aceasta lege *a mamelor* adica hotarare,numar ,an? V a multumesc! (vezi toată discuția)
Legea care da dreptul mamei monicadaniela monicadaniela daca ma puteti ajuta cu legea care da dreptul mamei sa creasca copilul pina la 2 ani.#-o va multumesc?=D> (vezi toată discuția)