avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Care este varsta de pensionare in cazul de mai jos?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Care este varsta de pensionare in cazul de mai jos?

Buna ziua ,

Va rog sa ma ajutati cu o informatie legata de varsta de pensionare la barbati si anume tatal meu are varsta de 57 ani :
Luna si anul nasterii : 10 / 1955
Vechime la locul de munca ( cotizatie ) : 32 ani
Grupa a 2-a : 7 ani

Multumesc,
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pensie limita de varsta la 65 ani. Beneficiaza de reducere de un an pentru activitatea desfasurata in conditii deosebite si va iesi la implinirea varstei de 64 ani.
Pensie anticipata partial la 60 de ani daca face un stagiu de cotizare cuprins intre 35 si 43 ani.
Pensie anticipata la 60 de ani daca va realiza un stagiu de cotizare de min.43 ani/

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul iesire la pensie nitucornel nitucornel Buna ziua . Am lucrat 16 ani in gr.1 de munca , total 23 ani cotizatie. Nascut in sept. 1960. Unde ma incadrez si la ce varsta pot iesi la pensie , chiar si ... (vezi toată discuția)
Pensionare definitiva Moca Moca Buna ziua ! Am o nelamurire si as vrea sa ma ajutati cu un raspuns. Tatal meu are 57 de ani si 43 de ani de munca. La ce varsta se poate pensiona definitiv ... (vezi toată discuția)
Cind ma pot pensiona !?? stoica ionut 13 stoica ionut 13 Mama mea nascuta pe 13-04-1955 a lucrat 32 ani din care 23 ani si 6 luni grupa a II-a plus 3 ani ordonanta . La ce virsta se poate pensiona cu limita virsta ... (vezi toată discuția)