avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Cum pot vinde actiuni petrom si care ar fi pretul pe ...
Discuție deschisă în Bursa de valori

Cum pot vinde actiuni petrom si care ar fi pretul pe actiune?

Buna ziua,
As dori sa ma ajutati cu cateva sfaturi in legatura cu niste actiuni pe care le-am mostenit de la bunicii mei si ulterior am aflat ca sunt la actualul petrom omv.Care ar fi pretul pentru 1000 de actiuni?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 22:27, 21 Aprilie 2012
Nu avem de unde sa stim pretul actiunilor la bursa.
Mergeti la un birou SIF si solicitati informatii despre tranzactionarea actiunilor respective.
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Aprilie 2012
Marcel Mihalache, Avocat
0,3952x1000=395,2 lei, atat valoreaza acele 1000 de actiuni.

Recomandarea mea este sa nu le vindeti ci sa le transferati pe numele dvs. si sa primiti dividende (atunci cand se acorda).
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Aprilie 2012
Alexandru Munteanu, Avocat
Urmariti Bursa de valori Bucuresti aici:
[ link extern ]

Daca vreti sa le vindeti trebuie mai intai sa le treceti pe numele dv. si aceasta se realizeaza la Depozitarul Central si numai acolo.
Apoi luati legatura cu o societate de brokeraj si le puteti valorifica - vinde.

Puteti sa le mai tineti, daca nu aveti nevoie urgenta de acesti bani, dar la mare lucru sa nu va asteptati. Pretul lor nu va creste foarte mult. Bursa stagneaza de o buna bucata de vreme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de acționar peco Ivan camelia 12 Ivan camelia 12 Bună ziua. Am un certificat de acționar Peco Timiș. Cum se poate valorifica? Sau cum se procedează firma fiind preluata de OMV Petrom? Mulțumesc! (vezi toată discuția)
In legatura cu despagubirea proprietatii - actiuni Tudor Popazu Tudor Popazu in conditiile in care doresc instrainareaactiunilor sau depunerea acestora catre o companie care imi poate da un numerar avantajos ,se poate unde trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)
Actiuni la sif banat crisana july21 july21 Buna ziua ,va rog sa ma ajutati daca puteti sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu actiunile BANAT CRISANA,as dori sa le vand si as vrea sa stiu ce valoare ... (vezi toată discuția)