avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am baut destul de mult si mi-a fost luat permisul de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am baut destul de mult si mi-a fost luat permisul de autoritatile germane

de ziua mea am baut destul de mult si am plecat cu masina.am clacsonat in intersectie pentru o intrebare si a aparut imediat politia si ma oprit(in germania dar permisul este din tara)2,88 in aerul respirat si 1,65 in sange.am primit 1400e amenda si 9 luni permisul suspendat.permisul il trimit in tara desi a fost luat aici.imi poate spune cineva ce se poate face?
Cel mai recent răspuns: Cms , utilizator 20:15, 22 Aprilie 2012
Depinde de legislatia tarii in care va fost suspendat permisul. La alcoolemia care o aveati in Romania va era anulat permisul si erati condamnat deoarece depasirea cu peste 0,8 la mie este infractiune.Daca in Germania va fost DOAR suspendat 9 luni si amenda atunci spuneti mersi, este o sanctiune blanda in comparatie cu cea pe care ati fi primit-o in Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat in germania pentru alcool marye marye la un control de rutina pe sotul meu l-au gasit cu 1.90 la mie alcool in aerul respirat (mentionez ca el lucreaza in germania de 5 luni si e singur).a primit o ... (vezi toată discuția)
Permis retinut pentru alcool doru20001 doru20001 Buna, In noaptea de vineri am avut proasta idee sa conduc baut prin Bucuresti, la intoarcerea de la un chef spre casa, asa ca am ramas fara permisul romanesc ... (vezi toată discuția)
O alcolemie de 0.63 in aerul expirat ionuts1982 ionuts1982 as vrea sa stiu ce alcoolemie imi poate iesi in sange daca probele miau fost luate cu aproximativ 2 ore dupa ce am baut,si ce pedepse se pot da,nu am mai avut ... (vezi toată discuția)