avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Carte de Munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Carte de Munca

Buna seara,

Daca se poate sa ma ajutati as dori sa intreb unde as putea gasi cartea de munca a tatalui meu care nu mai lucreaza in Romania de mai bine de 20 ani. Firma la care a lucrat nu mai exista si nu stim cum am putea sa aflam cati ani de vechime are pe cartea de munca . Mentionez ca acum lucreaza in strainatate. Ar dori sa ramana la pensie; are o varsta de 59 ani ;

Va multumesc !

GB
Cel mai recent răspuns: honey23 , utilizator 13:53, 24 Aprilie 2012
Incercati la Arhivele Nationale, poate a fost depusa arhiva la ei la dizolvarea firmei.

Aveti mai multe posibilitati :
- incercati la ultimul angajator al tatalui dvs daca acesta mai exista
- la Arhivele Nationale daca ultimul angajator nu mai exista si a fost de stat.
- daca unitatea a fost privatizata mergeti la societatea respectiva si vedeti daca are in custoodie si carnetul de munca al tatalui dvs..
va multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca disparuta pentru cei ramasi afara in delegatie in comunism ChristianL ChristianL Am ramas in strainatate in 1988 in timpul delegatiei si Tribunalul militar Bucuresti m-a condamnat la inchisoare. Intreprinderea de comert exterior pentru care ... (vezi toată discuția)
Reconstituire carte de munca ancarapan ancarapan Am un prieten care se apropie de pensie.Cartea lui de munca a fost pierduta de unul din angajatorii anteriori. Acum lucreaza in strainatate,dar are nevoie de ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime calafateanu calafateanu Sotia mea a lucrat la doua societati in perioada 2004-2008 la doua societati care s-au dizolvat,si am pierdut cartea de munca,perioadele respective figureaza ... (vezi toată discuția)