avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drept de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drept de proprietate

cum se constata - dupa reclamatia mea - incalcarea dreptului de proprietate in cadrul unei proprietati private fortate ? dar in cazul proprietatii private individuale ?

Alte discuții în legătură

Dezmembrare imobil, 18 apartam.,curte,beciuri,pod/fara acordul a 4 proprietari budamagda budamagda Va rog sa ma ajutati, deoarece in imobilul in care locuiesc la et.II , imobil de peste 100 de ani in plin centru, in forma de U, 13 apartamente au fost ... (vezi toată discuția)
Vecini cantaciosi AnaGafton AnaGafton Am mare nevoie de ajutorul si sfatul vostru. Vecinii mei de deasupra (tata si fiu) canta la trompeta, tatal sa zic profesionist intr-o fanfara, iar fiul e abia ... (vezi toată discuția)
Natura juridica a terenurilor aferent proiectiei balcoanelor de la parterul blocurilor omihalache69 omihalache69 Terenul aferent preoiectiei balcoanelor de la parterul blocurilor este proprietatea indiviza a proprietarilor de apartamente sau a primariilor? Daca luam in ... (vezi toată discuția)