avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... firma in insolventa semnatura declaratii?
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

firma in insolventa semnatura declaratii?

Buna ziua,
Revin cu o intrebare, am o firma in insolventa din ianuarie 2012.
Am primit o comunicare care spune ce se ridica dreptul de administrare al debitoarei si constata dizolvata societatea. Numeste lichidator pe xxxx, .
Acest lichidator nu l-am vazut, aceasta comunicare am pus-o intr-un dosar (trebuia comunicata undeva), si eu acum trebuie sa trimit declaratii 100,300,112,394.. si nu stiu cine trebuie sa semneze la intocmit (pana acum administratorul societatii), semnatura fiind pe numele meu. Le dau drumul ca si pana acum semneaza adminstratorul si semnatura electronica, sau trebuie sa trec la administrator numele lichidatorului (la care am decat numele scris in aceasta comunicare).
Va rog sa ma ajutati in aceasta problema.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 10:10, 25 Aprilie 2012
Daca a fost numit un lichidator rezulta ca firma este in faliment.
I s-a ridicat dreptul de administrare al Administratorului statutar si cel care semneaza declaratiile este lichidatorul
Va multumesc mult pentru raspuns, am luat legatura cu el a spus ca vine dar nu a venit nici pana astazi si suntem in 25. Care sunt urmarile ca am depus declaratiile cu reprezentant administrator statutar si semnatura electronica ca si pana acum?

I s-a ridicat dreptul de administrare al Administratorului statutar si cel care semneaza declaratiile este lichidatorul

declaratiile se trimit ca si pana acum cu specimenul dvs electronic
reprezentantul soc este lichidatorul care nu trebuie sa semneze fizic
Discutati cu lichidatorul in ce conditii contractuale va mai desfasurati activitatea !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa firma elena_trif_13 elena_trif_13 am avut o situatie cu o firma care a intrat in procedura de insolventa.dna care l-a anuntat pe patron de aceasta situatie creata are un birou de contabilitate. ... (vezi toată discuția)
Declaratie 101 - societatea in insolventa inlineasofa inlineasofa O societatea a declarat stare din Insolventa in data 28.12.2010. Cine semnaza declaratiile 101 pentru perioada 01.01 - 30.09 si 01.10 - 31.12 lichidatoul sau ... (vezi toată discuția)
Suspendare procese in faliment redstyle redstyle buna ziua ! daca administratorul imputernicit al unei societati comerciale care a fost declarata de curand in faliment , are un proces penal pe rol cu o ... (vezi toată discuția)