avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CRSTERE COPIL
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CRSTERE COPIL

Buna ziua, va rog frumos sa-mi raspundeti si mie la niste intrebari
- in cazul in care o salariata care urmeaza sa nasca prin decembrie,are contract de munca si functia de baza cu 8 ore/zi la o firma si inca 5 contracte de munca cu 2 ore/zi, la calculul pentru conc de maternitate se tine seama de toate veniturile din toate contractele sau doar din cel cu 8 ore/zi?
- calculul se face 85% din media veniturilor pe ultimele 6 luni sau s-a schimbat legea?
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:59, 23 Aprilie 2012
Pentru indemnizatia pentru CCC se iau in calcul toate veniturile profesionale impozabile din cele 12 luni premergatoare nasterii copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil Cristinaancarusu Cristinaancarusu Buna ziua! Incepand cu data de 16 noiembrie 2010, am intrat in dreptul indemnizatiei de crestere a copilului pana la 2 ani, cu un cuantum de 600 lei. ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere acopilului am o intrerupere de 2luni pe cartea de munca si sant insarcinata in luna a6 mai pot beneficia de indemnizatia de crestere acopilului si concediu pre si post ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil vgeorge vgeorge In cazul in care, la salariul minim pe economie (1050 Ron), fiind in concediul medical din prima luna da sarcina - venit de 75% din salariul minim, care este ... (vezi toată discuția)