avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot sa imi fac o firma si sa beneficiez de stimulentul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot sa imi fac o firma si sa beneficiez de stimulentul de insertie?

buna ziua as dori sa va adresez o intrebare:Sunt in maternitate si am optat pentru stimulentul de insertie( sa ma intorc la munca inainte de un an de zile) Intrebarea mea este:Pot sa-mi fac in acest timp o firma, sa fiu administrator si totusi sa beneficiez de stimulentul de insertie? Va multumesc anticipat si astept un raspuns urgent(mantionez ca am intrat in maternitate fiind angajata la o firma pe o perioada nedeterminata avand 4 ani vechime)
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:36, 23 Aprilie 2012
1. Dvs. nu sunteti in concediu de maternitate, sunteti in CCC pana la 1 an.

2. In timp ce primiti stimulentul de insertie puteti sa obtineti orice alte venituri profesionale, fara sa pierdeti acest stimulent (adica puteti sa va deschideti si o forma si sa fiti administrator).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu creștere copil cancuta cancuta Buna ziua, Pot sa ma întorc in concediu de creștere copil in condițiile in care imediat dupa terminarea concediului de maternitate m-am întors la ... (vezi toată discuția)
Ccc cosminpe cosminpe buna ziua as dori sa-mi spuneti daca se poate urmatorul lucru:daca am intrat in concediul crestere copil si am optat pentru intoarcerea la locul de munca ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie andreeaungur andreeaungur Daca nasc pe 15 iulie 2011 si ma intorc la munca la 1 iulie 2012 beneficiez de prima de insertie de 500 lei pana cand copilul va implinii 2 ani? (vezi toată discuția)