avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Perioadele de concediu medical se scad din stagiul ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Perioadele de concediu medical se scad din stagiul realizat?

as avea o intreabare - concediile medicale avute de-a lungul perioadei de munca,se scad din vechime in munca necesara pensionarii?
Cel mai recent răspuns: sandu.53 , utilizator 07:41, 26 Aprilie 2012
Perioadele de concediu medical sunt considerate perioade asimilate de Legea nr. 263/2010. Nu se iau in considerare decat la pensionarea pentru limita de varsta sau la transformarea celorlalte pensii in pensie limita de varsta.
multumesc frumos pt.raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada in care am beneficiat de pensie de invaliditate se valorifica la stabilirea pensiei pentru limita de varsta? crispetra07 crispetra07 Daca esti pensionat medical ,fiind bolnav,in aceasta perioada pana la pensia de drept vechimea iti merge sau stagneaza si ramai doar cu cat ai avut inainte de ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata daniela-claudia daniela-claudia Va rog sa-mi spuneti daca, la stabilirea calculului pensiei anticipate, se iau in considerare concediile medicale dupa data de 01.04.2001. Stiu ca, in ... (vezi toată discuția)
Dosar pensie respins nicusan nicusan O prietena nascuta in luna mai 1956 a depus dosar de pensionare anticipata.Cf. legii trebuie sa se pensioneze in luna oct.2016 si sa aiba un stagiu de cotizare ... (vezi toată discuția)