avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ce drepturi are o mama singura?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ce drepturi are o mama singura?

buna,ma numesc diana,am o fetita de 4 anisori,am divortat cu 3 ani in urma,de atunci tatal ei a plecat peste hotare si na mai tinut legatura cu ea si nici pensiile alimentare nu lea platit.Eu lam decazut din drepturile parintesti si iam dat fetei familia mea.Si acum nustiu ce sa fac,sal scot de la alimente sau el e dator sa plateasca mai departe pensiile alimentare?va rog datimi un raspuns...va multumesc mult......

Alte discuții în legătură

Sotie imorala davedit abandon de familie si dezinteres pt copii timp de mai multe luni Grigore Daniel Grigore Daniel Ma numesc Gigore Daniel si sotia a plecat de acasa an urma cu mai multe luni, la 'serviciu' zice-a ia, am gasito la un salon de masaj erotic exista si pe ... (vezi toată discuția)
Decadere din drepturi parintesti si pensia alimentara Dana1908 Dana1908 Buna seara.. am si eu o mica mare problema... concubinul meu mai are o fetita din casatorie legala ... in 2012 el a primit divortul si la momentul ala el ... (vezi toată discuția)
Cum as putea sa-mi iau copilul cu mine in strainatate? paula21 paula21 buna ziua ma numesc paula,am divortat de 3 ani copilul mie incredintat mie ,tatal lui si-a certu in intata drepturi de vizita pe care nu-si respecta,nici ... (vezi toată discuția)