avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1168 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozit agricol 2% din borderoul de achizitii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozit agricol 2% din borderoul de achizitii

Buna ziua!am urmatoarea problema:un comerciant cu magazin alimentar a achizitionat produse agricole de pe piata cu borderou de achizitie.Incepand din 2009 la valoarea acestor achizitii a calculat 2% impozit agricol pe care l-a virat la buget prin decl.100.Acum se pune problema ca trebuia facuta si decl 205 care se completeaza beneficiari si cnp.In cazul in care pe borderourile comerciantului nu sunt trecute cnp-urile si nici nu se mai pot gasi ce pot face?
Aceste venituri declarate prin 205 pe beneficiari cu ce declaratie se imperecheaza?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 14:21, 24 Aprilie 2012
Totalul trebuie sa coincida cu ce impozit ati declarat si platit prin declaratia 100.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Borderou de achizitii aura.radulescu aura.radulescu Buna ziua, Cred ca s-a mai discutat despre borderourile de achizitie. ..Eu totusi nu am vazut nici o concluzie asupra subiectului. As vrea sa stiu daca aceste ... (vezi toată discuția)
Borderou de achizitii cereale ernest ernest Am un SRL si cumpar cereale de la o persoana fizica ,trebuie sa folosesc Borderoul de Achizitii .OK. 1.Pot sa folosesc orice Bordereu de achizitii ... (vezi toată discuția)
Achizitii de legume si fructe lupascumihaela lupascumihaela buna! cum se procedeaza daca vreau sa vand la magazin legume si fructe de la taran? multumesc! (vezi toată discuția)