avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociația de locatari-pasusal si penalizari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociația de locatari-pasusal si penalizari

Buna ziua!poate cineva sa imi spună dacă este vreo limita legală in a stabili pausalul(nu am dus apometrele si mi s-a pus din oficiu),si penalizarile la plata intretinerii?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 14:12, 24 Aprilie 2012
Fiecare asociatie are propriul regulament de repartizare a consumurilor necontorizate.

Penalizarile se calculeaza la sumele neachitate incepand cu ziua 31 dupa data scadenta inscrisa in lista de intretinere si coeficientul de penalizare este de maxim 0,2% / zi aplicat la suma de penalizat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati intretinere Nea-Costica Nea-Costica Care este regimul penalitatilor ? Cand se aplica, dupa cate luni ca restantier, cand se poate actiona in judecata, cine o poate face, sunt mai multe feluri de ... (vezi toată discuția)
Calcul intretinere si penalitati intarziere unique636 unique636 Buna ziua Locuiesc cu chirie si am restanta la intretinere pe mai multe luni dar am achitat o parte destul de semnificativa. Intrebarile mele sunt: 1. ... (vezi toată discuția)
Asociatie locatari cornelianedelcu cornelianedelcu Buna ziua, As dori raspuns la urmatoarea intrebare: -Asociatia de locatari prin decizia Comitetului Executiv poate stabili penalitati de la asocatie in ... (vezi toată discuția)