avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Pot candida pentru functia de primar fara sa imi dau ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Pot candida pentru functia de primar fara sa imi dau demisia?

Sunt contabil la o scoala generala.Pot candida la functia de primar fara sa mi dau demisia sau sa cer suspendarea.Multumesc.

Alte discuții în legătură

Contabil scoala grigorenicolae grigorenicolae sunt director de scoala si ma aflu intr-o situatie disperata.Contabilul scolii si-a dat demisia,am scos postul la concurs nu s-a prezentat niciun candidat,nu ... (vezi toată discuția)
Componenta comisie concurs contabil scoala gimnaziala ContSters53977 ContSters53977 Buna ziua, vrog sa ma edificati asupra componentei comisiei in cazul organizarii concursului pentru ocuparea postului de contabil in cadrul unei scoli din ... (vezi toată discuția)
Contabil scoala PaulinaDospina PaulinaDospina Buna seara! Va rog sa-mi spuneti daca are voie contabilul primariei, care este functionar public, sa preia functia de contabil sef de la scoala (in cazul in ... (vezi toată discuția)