avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... activitati comerciale efectuate dupa deschiderea ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

activitati comerciale efectuate dupa deschiderea procedurii de insolventa

as vrea sa stii in ce conditii si ce activitati comerciale mai poate efectua o societate comerciala asupra careia s-a deschis procedura insolventei si cine mai poate semna actele respective?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 08:39, 2 Mai 2012
s-a ridicat sau nu dreptul de administrare al societatii de catre administratorul firmei? sentinta este publicata in BPI?
am primit adresa prin care imi este comunicat faptul ca asupra S.C. XX S.R.L. s-a deschis procedura insolventei si sa ma inscriu la masa credala, insa (partea interesanta) intre administratorul firmei mele si S.C. XX S.R.L. s-a facut o vanzare cumparare de piese noi in teorie am cumparat si ei au vandut, s-a emis facturi fiscale pe care noi nu l-e vom plati, in cuantumul datoriei lor
Puteti sa faceti o compensare a pretului pe care il aveti de achitat ca urmare a cumpararii pieselor cu o parte din creanta pe care o aveti asupra lui XX (stie contabilul cum se face) si sa va inscrieti la masa credala cu diferenta de creanta neacoperita / neplatita.
asa se va face insa intreb ce acte si fapte de comert mai poate face o soc. care a intrat in procedura insolventei?
in cazul meu, societatea mea este una de paza si protetie, iar in momentul asta inca mai prestam serviciul de paza si va trebui sa ii facturam, cum procedam ?
Asa cum ati procedat si pana acum. Pe orice document care emana de la societate, respectiv langa numele societatii veti adauga mentiunea - in insolventa, in insolvency, en procedure colective, art. 45 din legea nr. 85 din 2006.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidatorul nu m-a informat stanceni stanceni buna ziua in urma cu 3 luni de zile am aflat despre numirea unui lichidator al uneia din societatile debitoare si luand legatura cu acesta mi s.a solicitat ... (vezi toată discuția)
Fila cec fara acoperire, emisa dupa deschiderea procedurii insolventei jacqueline_k jacqueline_k Buna seara! Poate un administrator al unei societati pentru care s-a deschis procedura insolventei sa emita, dupa deschiderea respectivei proceduri, un CEC ... (vezi toată discuția)
Inscriere creante la masa credala mihaela stan mihaela stan contractele de leasing care sunt in desfasurare in momentul inceperii procedurii insolventei cum se inscriu la masa credal acu valoarea cu tva sau fara tva in ... (vezi toată discuția)