avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Formula E 1 ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Formula E 1 ?

Buna. Deci vreau sa merg la munca in Olanda si...#-o stiu ca nu avem drept de munca acolo, olandezu de acolo mi-a cerut sa scot de la primarie hartia asta " Formula E 1 " eu nu am mai auzit de asa ceva, poate e un procedeu care se numeste la ei sau stiu eu ce mai e.?! Careva care stie, sau poate sa ma lumineze despre ce e vorba ma poate contacta si la id: zaza_raptor. Va multumesc.:D
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:30, 26 Aprilie 2012
Cred ca este vorba despre formularul A1 .....??
el nu vrea sa te angajeze cu contract de munca si tu in mod legal ar trebui sa ai macar un PFA sau SRL si sa te prezinti in baza contractului de prestari servicii si formularul A1 fostul E101.

EVENTUAL fa un PFA in OLANDA, ar fi o solutie.
Ultima modificare: Marți, 24 Aprilie 2012
olden, utilizator
deci daca imi fac un pfa in Olanda nu mai e nevoie sa imi fac PFA aici si tot tamtamu' cu formularu A1, precizez ca nu sunt angajat in ro si nici nu am nici un fel de pfa sau srl.
Daca va inscrieti ca freelancer. - in Romania echivalentul ar fi PFA (persoana fizica autorizata)- nu o sa va mai trebuiasca formularul A1..... din cate am aflat , se merge la Camera de Comert , va inscrieti ca PFA/freelancer ... se va plati in jur de100 pe an, apoi va inscrieti si la taxe ca sa primiti un nr de TVA ... dupa aceasta puteti lucra si emite facturi catre clienti in Olanda.
Sper ca nu va stresez :D ; A-ti avea idee daca mi-ar trebui si ce fel de acte imi trebuie ( din Romania ma refer ) pt a ma inscrie ca freelancer in Olanda, mi se pare mai simplu asa, formularul A 1 e bagat adanc in ceata si din cat am citit nimeni nu stie cum si de unde se obtine acest formular. Va multumesc :)

Alte discuții în legătură

Formularul e101 GlassPartners GlassPartners Buna ziua, as dori sa aflu cum pot obtine formularul E101 din Romania, avand in vedere ca angajatii nostri sunt cetateni romani si lucreaza pentru o firma de ... (vezi toată discuția)
Formular tip a - salariati detasati in strainatate! ContSters137674 ContSters137674 Buna ziua! Aveti idee sau imi puteti spune si mie unde gasesc formularele de tip A pentru salariatii detasati in strainatate? Am control de fond si sunt ... (vezi toată discuția)
Detasare in ue si contract e101 pacurariu maria pacurariu maria Buna ziua, Ce conditii trebuie respectate in cazul detasarii intr-o tara membra UE?Ce presupune semnarea unui contract E101 ,unde se inregistreaza si ce ... (vezi toată discuția)