avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Taxe vanzare teren
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Taxe vanzare teren

Hello,

As dori sa stiu care sunt taxele ce trebuiesc platite la vanzarea unui teren. Terenul a fost dobandit prin mostenire. Ma intereseaza in mode deosebit daca trebuie sa platesc impozit pe venit, TVA sau alte taxe ce nu se platesc la notariat dar pe care le descoperi ulterior eventual si cu o mica penalitate de intarziere.

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 12:57, 25 Aprilie 2012
Cititi acest topic:
www.avocatnet.ro/content/for...
multumesc, dar in ceea ce priveste TVA-ul trebuie platit sau nu?
Nu datorati TVA, operatiunea de vanzare a unui teren mostenit, folosit in scopuri personale , nu intra in sfera de aplicare a TVA-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau să vând un al doilea teren moștenit, cumpărătorul este persoană juridică. plătesc tva la această tranzacție? gpestean gpestean Anul acesta in luna martie am vandut un teren pe care-l am mostenire de la parinti. Am gasit cumparator si pentru cel de-al doilea teren pe care l-am mostenit. ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto dan81 dan81 Buna ziua. Am castigat taxa auto si la curte cu dobanda legala. Cuma se calculeaza dobanda ? Cu majorari si penalitati de intarziere? Mentionez ca ma judec ... (vezi toată discuția)
Pfa TRIF magda TRIF magda PFA cu obiect de activitate asistenta medicala depune 392? (vezi toată discuția)