avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Probleme cu fiscul
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Probleme cu fiscul

Va expun pe scurt situatia:
- aparat fiscal taximetru confiscat de cei de la Biroul Roman de Metrologie
-intocmit PV de contraventie, amenda 2500 lei.
Toate acestea pentru ca organul care a inspectat aparatul fiscal i s-a parut ca un capacel este deplasat (toate sigiliile erau intacte)
-Am depus plagere contraventionala impotriva PV in termen la judecatorie
DAR????
Acum eu nu pot lucra pe taxi pt ca nu mai am aparat.
Cei de la fisc au zis ca nu-mi fiscalizeaza alt aparat pana nu duc memoria fiscala a aparatului vechi(cel confiscat) pt a o defiscaliza. Lucru imposibil pt ca aparatul nu este la mine.
Pot face o cerere catre Fisc, de predare a memoriei fiscale, in care sa mentionez ca aparatul este la Biroul de Metrologie Legala? Am certificat de grefa de judecatorie (in care se mentioneaza confiscarea aparatului fiscal).
Care sunt pasii care trebuie sa-i parcurg???
Va rog daca stie cineva sa-mi raspunda. Pur si simplu nu stiu unde sa ma adresez si ce sa fac. Primul termen in instanta pt plangerea mea a fost dat in iulie 2012 si nu se stie cat va dura (posibil si 1 an).

Va multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala voinea75 voinea75 Va rog ajutati-ma cu un raspuns. Sunt pers fiz autoriz pt taxi. Am fost oprit de cei de la Metrologie, mi s-a intocmit PV de contraventie. Mi s-a dat o ... (vezi toată discuția)
Contor gaze defect Veronica_ Veronica_ Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: apartament nou, cumparat in 2017 de la un dezvoltator. Contoarele de gaz erau montate. Dupa cumparare a ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat pt viteza crashmx crashmx buna ziua, desi s-a mai discutat pe forum asa ceva, am sa relatez si povestea mea pt cam 2 nelamuriri. pe data de 08.06.09 ma intorceam cu masina din ... (vezi toată discuția)