avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... naveta cadrelor didactice
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

naveta cadrelor didactice

cine deconteaza naveta cadrelor didactice ,daca finantarea unitatii noastre de invatamant este finantata cf.art 104 din legea 1/2011 a mects
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 13:15, 25 Aprilie 2012
Conform art 105 -din aceeasi lege- de la bugetul local:
Art. 105
(1)Finanţarea complementară asigură cheltuieli de capital, cheltuieli sociale şi alte cheltuieli asociate procesului de învăţământ preuniversitar de stat.

(2)Finanţarea complementară se asigură din bugetele locale ale unităţilor administrativ-teritoriale de care aparţin unităţile de învăţământ preuniversitar, din sume defalcate din taxa pe valoarea adăugată, pentru următoarele categorii de cheltuieli:
a)investiţii, reparaţii capitale, consolidări;
b)subvenţii pentru internate şi cantine;
c)cheltuieli pentru evaluarea periodică naţională a elevilor;
d)cheltuieli cu bursele elevilor;
e)cheltuieli pentru transportul elevilor, conform prevederilor art. 84 alin. (1);
f)cheltuieli pentru naveta cadrelor didactice, conform legii;
(la data 17-feb-2011 Art. 105, alin. (2), litera F. din titlul II, capitolul VIII, sectiunea 1 a se vedea referinte de aplicare din Instructiunile 2/2011 )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare naveta cadre didactice maria-m maria-m daca un cadru didactic navetist parcurge distanta de la domiciliu la locul de munca 50 km si are cursuri sa zicem 4 zile pe saptamana x4 saptamani-16 zile ... (vezi toată discuția)
Defalcare sume in unitatile de invatamant preuniversitar - conform ... lacramioara81 lacramioara81 defalcare sume in unitatile de invatamant preuniversitar - conform art. 105 alin. (2) din Legea 1/2011: Finanţarea complementară se asigură din bugetele ... (vezi toată discuția)
Prime de vacanta pentru profesori adrian_emilian adrian_emilian Incepand cu ce an primele de vacanta ale cadrelor didactice se acorda din venituri proprii? Si ce poate insemna venituri proprii,de vreme ce majoritatea ... (vezi toată discuția)