avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Schimbare incadrare teren - procedura
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Schimbare incadrare teren - procedura

Buna ziua,
Va solicit ajutorul in privinta schimbarii incadrarii unui teren pe care il detin.
Actualmente el este in "pozitia" de EXTRAVILAN LIVEZI si doresc sa il aduc la pozitia de a putea construi pe el o casa (P+M). Probabil ca ar fi vorba de "curs constructii".
Mentionez ca intreaga zona in care se afla terenul este in proces de schimbare - se construiesc case, se dezmembreaza, se aliniaza drumuri, etc.
Astfel v-as ruga sa imi prezentati si mie la liniuta pasii de urmat pentru aceasta. Am inteles ca ar fi vorba chiar si de niste acte pentru defrisare.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Constructie ferma si casa pe teren extravilan b75mihai b75mihai As vrea sa construiesc o mica ferma pt. cresterea bovinelor pe un teren extravilan pe care l-am cumparat. Eu nu sunt din zona aceea, asa ca as vrea sa-mi ridic ... (vezi toată discuția)
Constructie casa pe teren extravilan bog_m bog_m buna ziua.am cumparat anul trecut 1000 m de teren extravilan,cu promisiunea ca o sa se treaca in intravilan si voi putea construi.acum am mers la primarie si ... (vezi toată discuția)
Constructie pe teren extravilan/ introducere teren in intravilan calinmarius calinmarius Buna seara, detin 500 mp de teren extravilan in Craiova, la limita intravilanului, despartit de soseaua de centura. Doresc sa construiesc acolo o casa de ... (vezi toată discuția)