avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructie ferma si casa pe teren extravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructie ferma si casa pe teren extravilan

As vrea sa construiesc o mica ferma pt. cresterea bovinelor pe un teren extravilan pe care l-am cumparat. Eu nu sunt din zona aceea, asa ca as vrea sa-mi ridic si casa unde voi locui si administra ferma pe acelasi teren - langa ferma.

Stiti cumva daca suprafata de pamant pe care vreau sa construiesc casa trebuie trecuta in acest caz in intravilan? Nu se poate construi ca si anexa la ferma pe suprafata extravilana? Mai este necesar un Plan de Urabanizare Zonala?

Multumesc,
Mihai
Ultima modificare: Joi, 20 Iulie 2006
b75mihai, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 22:59, 27 Ianuarie 2008
Daca nu terenul nu este in intravilan nu veti primi autorizatie de constructie pentru imobil cu destinatia casa de locuit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie pe teren extravilan/ introducere teren in intravilan calinmarius calinmarius Buna seara, detin 500 mp de teren extravilan in Craiova, la limita intravilanului, despartit de soseaua de centura. Doresc sa construiesc acolo o casa de ... (vezi toată discuția)
Teren extravilan curti - constructii. drept de preemtiune? alex1981 alex1981 Buna seara, pentru vanzarea unui teren extravilan care are categoria de folosinta \"curti-constructii\" se poate face contract de vanzare fara respectarea ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie ioneliya38 ioneliya38 buna ziua,daca detin 2000 mp teren extravilan agricol,pot obtine autorizatie de constructie?multumesc (vezi toată discuția)