avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... numere rosii expirate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

numere rosii expirate

in data de 15.10.08 am avut un mic accident,minor de tot ,dar problema este ca aveam nr expirate.in fine a trecut timpul,azi am fost sunat sa merg la politie sa mai dau o declaratie.am dat declaratia,si mai multe nu a vrut sa imi zica politaiul,cica nu are voie sa imi zica.a zis sa astept ca trebe sa imi vina acasa si o sa vad atunci ce trebuie sa fac.acum eu am permisul suspendat pana in data de 15 ianuarie 2009.
In data de 15 ianuarie eu voi putea sa imi iau permisul fara sa dau nici un examen?sau daca eu primesc acasa acum ceva de la politi pot sa dau mai repede examen?

va multumesc
Cel mai recent răspuns: ryovile , utilizator 18:46, 23 Martie 2009
pentru nr. provizorii expirate ti se va intocmi dosar penal conform art.85. al.1 si 2 cea ce nu mi se pare corect(incadrarea) eu am patit-o cu nr. expirate+ alcoolemie.cei de la cercetari penale vor trimite dosarul la procuror cu propunerea de N.U.P si amenda administrativa pentru nr.eu am cunostinte care au patito ca si tine doar cu nr. expirate iar cand a ajuns dosarul la procuror au primit amenda daministrativa doar ca treaba asta poate dura si un an.cu dreptul de conducere nu pre ai nici o sansa daca ai primit dov. fara drept de circulare.
pai am vb la politie si o zis ca daca nu se rezolva mai repede,in data de 15 ian 2009 ma duc si imi iau permisul.ieri am fost sa mai dau o declaratie.si o zis ca trebe sa primesc acasa ceva si cu aia ma duc la politie.acum astept sa vina de la politie.
cat este amenda pentru numere?
si eu am patit tot asa. amenda este de la 100 la 1000 RON (1 la 10 milioane lei vechi)
Salut! Am patit si eu aceeasi chestie, am mers cu masina cu nr expirate....am fost la politie mi-a luat permisul pe 1 oct si mi-a dat dovada 15 zile...in ianuarie am fost iar la politie si am mai dat o declaratie.....iar politistul mi-a spus k se va finaliza cel mai probabil cu amenda administrativa....eu sunt curios cat va trebui sa mai astept si daca mai pot scoate dovada de circulatie ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis d807 d807 am avut suspendat permisul pe 90 de zile pentu nr expirate,si in data de 15 ian imi expira cele 90 de zile .ce se intampla cu permisul meu? (vezi toată discuția)
Numere false vyorels vyorels am fost prins pe data de 5 august 2009 conducand un autoturism cu nr expirate mi sa intocmit dosar penal, mia fost retinut permisu,si mi sa dat dovada fara ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis auto plus testare decarrera decarrera Am condus masina unei prietene si avea numerele de inmatriculare provizorii expirate.Am fost oprit de un echipaj de politie si am primit o amenda de 360 de lei ... (vezi toată discuția)