avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum reglementeaza legiuitorul strain infractiunea de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum reglementeaza legiuitorul strain infractiunea de evaziune fiscala?

Va salut.
Nu stiu daca e locul potrivit al acestui post, dar nu am gasit un alt subiect mai apropiat.
Sunt la un mic impas la lucrarea mea de licenta si am nevoie de ajutorul vostru. Problema mea a inceput cand, dupa ore de cautare pe internet nu am gasit nici o referire concreta despre evaziunea fiscala in toate tarile/limbile in care le-am cautat, respectiv Italia, Germania, Franta. La fel si in codurile lor penale nu am gasit nimic,de aici si banuiala mea ca probabil toate tarile enumerate au o lege speciala pentru evaziune fiscala ca si la noi. Dar nu am dat de ele in nici un fel, am incercat cu google translate n combinatii (frauda fiscala, evaziune, evaziune legala, ilegala etc) fara succes. Daca aveti cunostinte despre legile care reglementeaza evaziunea fiscala in statele enumarate as aprecia foarte mult. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Caut urgent avocat in franta gabry75 gabry75 socetatea noastra a fost implicata in franta intr-un acident rutier. multumesc (vezi toată discuția)
Drepturi de autor va salut cu respect! intampin urmatoarea situatie ... Thecurious Thecurious Drepturi de autor Va salut cu respect! Intampin urmatoarea situatie si chiar daca poate nu aveti informatii complete, apreciez orice sfat. Locuiesc ... (vezi toată discuția)
Despre facultatea de drept alex280795 alex280795 Salut tuturor ! Sunt in clasa a XII-a si vreau sa dau la facultatea de drept ! Sunt constient de ce ma asteapta , dar am o mica curiozitate si sper ca acesta ... (vezi toată discuția)