avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita inscrisa la cartea funciara?
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita inscrisa la cartea funciara?

Buna seara
Este posibil in cazul in care detin o proprietate ipotecata aflata in executare silita pentru care s-a emis si inscris in cartea funciara somatia imobiliara sa se inceapa executarea si pentru o alta proprietate aflata in indiviziune (care nu are nicio ipoteca si este libera de sarcini)? Sau o pot vinde pe cea libera de sarcini executarea fiind numai pentru imobilul ipotecat, pentru cel care a si venit prin posta somatia imobiliara.
Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Am o problema,va rog putin ajutor catalinush catalinush Buna ziua,am o mica mare problema,tatal meu a imprumutat bani de la 3-4 banci,sincer nu stiu cum toate i-au dat bani,credit de consum si de aproape 1 an de ... (vezi toată discuția)
Urgenta executare anaida2010 anaida2010 Buna ziua. Am un dosar de executare pe numele meu pentru un contract de imprumut fara ipoteca. Creditorul s-a inscris la cartea funciara. Imobilul pe care il ... (vezi toată discuția)
Inscriere somatie de plata in cartea funciara leopold2010 leopold2010 Buna ziua, Vreau sa stiu si eu daca si cum o somatie de plata poate fi inscrisa in cartea funciara. Existau doua ipoteci de grad I si II inscrise in cartea ... (vezi toată discuția)