avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită am o problema,va rog putin ajutor
Discuție deschisă în Executare silită

am o problema,va rog putin ajutor

Buna ziua,am o mica mare problema,tatal meu a imprumutat bani de la 3-4 banci,sincer nu stiu cum toate i-au dat bani,credit de consum si de aproape 1 an de zile a ramas fara servici si nu poate sa mai plateasca,am primit de la firma EOS si firma kruk niste somatii si hartii pe care zic de executare silita,dar tati nu a a facut ipotecar,poate sa ne ia casa? si inca ceva,as vrea sa vand apartamentul si sa ma mut la un sat aproape de orasul meu ,dupa estimarile mele apartamentul valoreaza mai mult decat o casa si cu diferenta sa incepem sa achitam din datorii,putem sa vindem apartamentul ?,astept raspuns,multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Narcizaa , utilizator 00:16, 26 August 2010
Puteti sa vindeti apartamentul, deoarece nu e un credit ipotecar. Privitor la executarea silita, aceasta se face in baza unui titlu, in cazul Dvs. nu cred ca exista asa ceva. Hartiile pe care le-a trimis EOS cu privire la executarea silita sunt pentru a va speria/impresiona. Daca aveti de gand sa achitati creditul, atunci incercati o esalonare, dar nu semnati nimic fara un avocat, deoarece trebuie sa stiti si sa intelegeti ceea ce veti semna Succes!

Av. Adrian Albu SCA MOROIANU, ALBU & IORDANESCU
puteti sa vindeti casa atata timp cat nu este ipotecata.e chiar indicat sa vindeti si sa incepeti sa achitati creditele.
multumesc frumos,ii spusei si lu tati si o cautam sa vindem apartamentul dupa ce il vindem o sa vorbeasca cu banciile,multumesc frumos,moderatorul poate sa inchida postul
Contractele de credit sunt executorii astfel ca exista titlul in baza caruia creditorii pot executa silit imobilul proprietatea debitorului.
Avand in vedere ca debitorul nu mai realizeaza venituri deci nu mai exista posibilitatea executarii silite prin poprirea veniturilor, creditorii se pot indrepta asupra averii debitorului respectiv asupra imobilului aflat in propietatea acestuia.
cu tot respectul,stiu ca nu aveti contractul in fata si presupun ca e mai greu,dar de ce nu coincid raspunsurile voastre? :(

Alte discuții în legătură

Somatie imobiliara pentru credit neachitat zograffi zograffi buna ziua am primit o somatie imobiliara de la un executor judecatoresc , prin care mi se comunica faptul ca daca nu achit in termen de 15 zile suma de 19000 ... (vezi toată discuția)
Executare silita frexalina frexalina Dati-mi va rog un sfat pentru a-mi rezolva situatia; s-a pornit executarea silita si mi s-a scos casa la licitatie, nu s-a prezentat nimeni, de doua ori.Stiu ... (vezi toată discuția)
Debit restant blanshic blanshic Buna seara! Am si eu o mare problema cu un debit restant foarte mare la EOS KSI ce reprezinta consecinta nerespectarii contractului de credit semnat la data ... (vezi toată discuția)