avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1190 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cont bancar intreprindere individuala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cont bancar intreprindere individuala

Buna ziua,

Pot folosi contul PF pentru a incasa facturile unei intreprinderi individuale sau e necesar de un cont special?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 06:00, 26 Aprilie 2012
Buna dimineata!

Puteti folosi contul personal si pentru incasarile pe I.I.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card bancar pe pfa folosit la cumparaturi personale PrestatieTabulara PrestatieTabulara Buna ziua, un PFA, la norma de venit, poate folosi cardul bancar pe contul de PFA pentru cumparaturi? e nevoie de ceva document justificativ sau se pot face ... (vezi toată discuția)
Cont bancar pfa anamariamorogan anamariamorogan Buna, De curand am devenit PFA. Va rog sa imi spuneti daca prin lege sunt obligata sa am un cont bancar pe persoana fizica sau juridica. Ma gandesc ca ar fi ... (vezi toată discuția)
Declaratii si registre obligatorii la intreprinderile individuale laura2008_angel laura2008_angel Buna ziua! Am infiintat o intreprindere individuala in feb 2013 si am inceput sa incasez in martieavand urmatoarele coduri caen ... (vezi toată discuția)