avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... desfiintare post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

desfiintare post

Care este procedura de desfiintare a unui post in situatia in care acesta a ramas vacant ca urmare a concedierii disciplinare a salariatului? Am concediat disciplinar salariatul, conducerea a decis angajarea unei alte persoane dar pe un alt post. din momentul in care salariatul a fost concediat ce fel de acte/documente/decizii trebuie intocmite astfel incat sa reiasa ca postul ocupat de cel concediat nu mai exista in firma?
Cel mai recent răspuns: flori9 , utilizator 13:54, 10 Octombrie 2012
Intocmiti o noua organigrama.
Se intocmeste o noua organigrama sau stat de functii al societatii respective... in acest sens:
AGA emite o decizie de desfiintare a postului respectiv si totodata de modificare a organigramei societatii sau a statului de functii ..
multumesc pentru informatii. o seara placuta tuturor
Inaintea emiterii de catre administrator a deciziei de desfiintare a 4 posturi vacante (nedeclarate) se mai intocmeste vreo nota fundamentala?(In cazul in care au plecat cativa angajati din firma unii prin demisie cu acordul partilor, altii cu pensioanare, iar aceste posturi nu au fost declarate vacante si nici nu s-au mai angajat alte persoane pe acestea). Care este procedura corecta in situatia aceasta?
Banuiesc ca trebuie si in aceste conditii sa aiba o cauza reala si serioasa..
Ultima modificare: Marți, 9 Octombrie 2012
flori9, utilizator
Decizia de desfiintare a unor posturi ar trebui sa aiba la baza o motivare in fapt .... in acest fel, pe baza unui referat intocmit de catre departamentele R.U. , financiar-contabilitate se vor expune motivele pentru care se doreste desfiintarea acelor posturi ,,,

Alte discuții în legătură

Reangajare salariat urmata de o viitoare concediere cristina69 cristina69 Buna ziua. V-as ruga daca puteti sa ma lamuriti cu privire la urmatoarele: Un fost angajat (care a fost concediat in timp ce se afla in incapacitate temporara ... (vezi toată discuția)
Concediere car-men car-men Buna ziua, Am si eu urmatoarea problema: Un salariat este concediat deoarece firma nu prea mai are de lucru iar el este unul dintre cei mai slabi. I se face ... (vezi toată discuția)
Reintegrare salariat acuta acuta Buna ziua.Dorescsa ma ajuta-ti in urmatoarea problema: Un angajat al nostru isi va face cerere de reintegrare in functie,in baza unei hotarari judecatoresti ... (vezi toată discuția)