avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj carduri banci
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj carduri banci

Buna ziua,

As dori sa stiu daca cardurile de la banci care sunt pe numele fostului sot si nu am stiut de ele, acele sume pe care el le-a folosit in alte scopuri decat cele familiale pot fi impartite la partaj, chiar daca prezint dovezi?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:06, 27 Aprilie 2012
Ce fel de carduri, de debit sau credit ? Daca sunt de debit, depinde de unde au provenit banii, daca sunt de credit, nu puteti imparti banii bancii, dar nici nu veti plati datoriile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort-partaj sedal sedal in perioda casniciei fostul sot a facut niste credite fara instiintarea si acordul meu, acesta fiind unul din motivele pentru care am divortat. daca el nu-si ... (vezi toată discuția)
Credit contractat de catre mine inaintea casatoriei ana19_ana20 ana19_ana20 Buna seara, Am fost casatorita timp de 2 ani aproape si dupa tot acest timp din diferite motive am ajuns la concluzia alaturi de fostul meu sot ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Impartire credite drmon drmon buna ziua, in anul 2014 am facut o refinantare la toate creditele mele si ale sotului. pe aceasta refinantare eu sunt titular iar el e co--debitor. daca ... (vezi toată discuția)